beste hårfrisyre, bra hårfrisyre, hgårfrisyre tips, råd hår
 

Beste hårfrisyre og klesmote.

Den beste hårfrisyre er langt hår men i en litt balanse.. Kort hår er maskulint, og brunt kan ofte tolkes som no urent og dermed negativt. Svart hår syns vi er det fineste. Ikke alle tørr å gå barbeint med sko, og platåsko er ikke så fint når de har høye hæler da det ser ut som om man har en del problemer. Sandaler er litt skambelagte og det å dekke til kan av og til være bedre. For mye sminke er stygt, men svart sminke under øynene er ofte veldig kult, men må passe så svartfargen er helt svart og ikke brun.

Før frisøren.

Før du drar til frisøren bør du vaske ditt hår slik at det er rent når de skal klippes, selv om dette gjøres hos frisørene vil det koste deg mer penger om du vasker det der. Du kan, om du er veldig opptatt av hårfrisyren din, kutte ut et bilde der du viser frisøren dette bilde for et mer nøyaktig hårklipp, ellers vil det bli mer unøyaktig. Du kan kjøpe gele eller hårspray hos frisøren men er billigere på matbutikkene. Vi anbefaler hårspray istedenfor gele, da det blir mindre rot, selv om hårgele blir mer presist så kan du istedenfor bruke litt mer hårspray på håret, på den måten unngår du mye søl og at hendene blir klistrete. Du burde si ifra til frisøren din, spesielt om du pleier å besøke utendlanske, om du vil eller ikke vil klippe øyenbrunene, slik at du ikke opplever noe problemer. Utendlanske frisører pleier å klippe mer øyenbrun enn norske, så dette er spesielt viktig om du drar til "Asia frisører". Å klippe øyenbrun gjør at hårene der vokser noe som kan se stygt ut i fremtiden. Det finnes øyenbrun laser som kan fjerne økt vekst i øyenbrun som er nokså billige. Om du røyker og drikker kaffe eller ellers er veldig tørr, kan mineraler hjelpe til med å få håret tilbake. Kan være greit å ta sink, magnesium og jern. Går du mye med lue kan dette også føre til hårtap. CBD olje kan hjelpe til en del med hårtap. Klikk her for å lese mer om CBD.

Beste hårfrisyre og klesmote. Kort hår?

Den beste hårfrisyre er langt hår men i en litt balanse.. Kort hår er maskulint, og brunt kan ofte tolkes som diare og dermed negativt. Svart hår syns vi er det fineste. Ikke alle tørr å gå barbeint med sko, og platåsko er ikke så fint når de har høye hæler da det ser ut som om man har en del problemer..

Klikk her for å lese artikkelen

Tips ang. utseende & hår

Ang. sko så er det blitt mer mote spisse type sko, noe som er trist for sko industrien. Flate spisse sko er OK men mange foretrekker mer behagelig size på skoene ,man finne dette på internett og bestille, noen firmaer kommer direkte til deg på døren.

Klikk her for å lese artikkelen

     

Mat tips for hår.

Bananer gjør håret sterkt, vann gir huden en mer ren look og anbefales å innta daglig. Røyk, stress tynner håret og kan gjøre at man blir skallet. Man kan alltids erstatte kaffe med te og man kan også minske en del tobakk. Om man..

Klikk her for å lese artikkelen

Bilder av fine hårklipp og dårlig.

Her finner du noen få bilder av hva vi mener er bra hårfrisyrer av både menn og kvinner. Ikke mange, men de bildene kan hjelpe deg til å finne ut hvilke hårklipp du vil ha før du drar til frisøren. Flere bilder kommer etterhvert.

Klikk her for å lese artikkelen

     
         

Trenger du å klippe deg men vet ikke om noen ledige frisører? Her kan du finne en enkel oversikt over Norges frisører som du kan booke hos enkelt og greit. LISTE NEDENFOR OVER FRISØRER I NORGES FYLKER: